“Internationaal Recht” is oncontroleerbaar

Iemand schreef op youtube (link) dat de Staat oneerlijk is omdat (in andere woorden weergegeven): “ … zij het Internationale Recht negeert, en dat dit dus Nationalistisch is. Hitler probeerde de wereld te veroveren vanuit een ondemocratisch nationalistisch argument. …

━━━━━━━━━━━

Het volgende is een antwoord van ondergetekende.

De Staat doet inderdaad aan willekeur, maar persoonlijk zie ik dit nationalisme argument heel anders. De dictatuur zit hem juist in het internationaal recht, omdat dit Amerika is. Het internationaal recht draait in uit op Amerikaans Nationalisme (en Nationalistisch zijn ze). Het Amerikaanse wereld Imperium, met de E.U. om de Amerikaanse veroveringen in west Europa te besturen en corrumperen, en de V.N. in Amerika om de wereld te beheersen.Democratie is niet mogelijk op die schaal, en dit is ook absoluut niet tot stand gekomen via een democratische weg. Dit hele systeem is gebaseerd op oorlog.

Amerika financieert de Nazis om de Europese landen zichzelf eerst stuk te laten vechten, net op het moment dat ze het hele Continent daar onder controle hebben, en nu verder kunnen met hun veroveringen. Europa vecht zich stuk, en dan lopen de Amerikanen goedkoop naar binnen met minimale verliezen. De domoren hier snappen niet wat er gebeurd is, en halen de mafia binnen als bevrijders. Die zetten vervolgens hun controle systemen op, en ze noemen die: internationaal recht. Als er één ding is waar Amerika in uitblinkt, dan is het propaganda.

Wij moeten terug naar onze Grondwet, dat is goed genoeg, dat is goed. Het is absurd dat Verdragen boven onze Grondwet gaan. Het is een truk om onder volksgoedkeuring van grondwetten uit te komen. Waarom moeten wij leven naar wetten die zijn bekonkeld tussen onze regering en een andere ? Waar bemoeid die andere regering zich mee, hebben wij die gekozen ? Als er goede ideeën in het “internationaal recht” worden bedacht; stel ze maar voor aan het Nederlandse volk, dan kunnen wij daar over nadenken en het goedkeuren of afkeuren. De schokkende artikelen 90-95 moeten geschrapt worden, want die maken van Nederland een vaag Vazallen staatje (de PvdA is hier schuldig aan, gedaan in 1953).

Wie nog iets schokkends wil uitzoeken: lees en snap artikelen 90-95 van de huidige Grondwet, en voeg dat dan samen met de UVRM-VN artikel 29 lid 3 (!!!). Waarom ligt die bom onder het hele systeem ? Denk daar maar eens goed over na. Hoe dan ook, doet het er niet eens toe. De hele troep moet weg. Terug naar een goed leesbare, korte Grondwet, die de hoogste wet is en altijd zal zijn, goedgekeurd door het volk.

Ik denk dat we wel wat wijzigingen nodig hebben in onze Grondwet, om te zorgen dat deze ellende zich nooit meer kan herhalen. Grondwetswijzigingen vanaf nu per Referendum, met 5 jaar bedenktijd tussen aankondiging en stemming. Ja daar gaan we eens even heel rustig de tijd voor nemen. Duivels jagen alles altijd op, omdat ze weten dat wie rustig nadenkt ziet waar het fout gaat. Artikelen 90-95 worden geschrapt, Nederland wordt weer Soeverein, en ook de gulden (eigen munt) moet maar in de Grondwet verankerd worden. Al het internationale recht wordt per onmiddelijk onwettig verklaard, want het is vuilnis die het volk niet willens en wetens heeft goed gekeurd.

Een bewijs hiervoor is dat de EU nooit is geaccepteerd. De klieken van de macht durven er niet eens een Referendum over te houden, en daarmee hebben ze toegegeven dat ze weten dat ze Fout zitten. Er is geen EU, er is geen NAVO, er is geen VN. De regering behoort zich te bewegen binnen door het volk via de Grondwet aangegeven kaders, en dat is het.

De reden is niet nationalisme in de zin van Imperium oorlog en rooftochten, de reden is democratie. De grootte van een Rechtsgebied — ook Soeverein — mag niet te groot worden. Zowel de kiezer als de politicus moeten de grootte van iets aan kunnen, anders stort de-facto de inhoud van de democratie in. Landen behoren zich naar elkaar te gedragen als goede buren, en ieder volgt zijn eigen wetten. Als iets goed blijkt, dan volgen de anderen vanzelf. We hebben dit allemaal al eerder meegemaakt: zie het Imperium van Spanje, en de Nazis. Nu zitten we in de Amerikaanse overheersing, en we zijn onze democratie al heel lang kwijt. Munt is weg, eigen beleid is weg, eigen rechtspraak is weg, bijna alles is al weggezogen. In twee generaties weten mensen niet eens meer wat het is om in een democratische Staat te leven. Dan is er alleen nog maar het gezichtsloze IMPERIUM.

Propaganda work:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.