The coming 15 years ?

Iemand schreef op youtube (link) dat ze het eens is met een argument tegen “internationaal recht” (zie volgende artikel), en vroeg een vraag die hieronder wordt herhaald.

━━━━━━━━━━━

Bedankt voor uw vriendelijke steun. Overigens heb een website met gratis boek, over hoe het beter zou moeten. Er zitten mijns inziens nogal wat fundamentele fouten in ons bestel, en dan heb ik het vooral over de economie. De Staat valt nog wel mee, als tenminste de internationale (lees: Amerikaanse verovering) geschrapt wordt, dus terug naar de kortdurende Nederlandse democratie 1919-1940.

De vraag welke rol China, Rusland, diverse landen in het Midden-Oosten in de opzet en uitrol van “Agenda 21” en de ”Great Reset” spelen, is zeker een interessante vraag ! Ten eerste zal ik moeten toegeven dat ik er alleen over kan speculeren. Ik zit niet aan tafel als Kissinger met Putin praat, Kissinger met Obama, Trump, Biden, de centrale bank van Amerika, of wat ze allemaal bekonkelen in hun diverse geheime vergaderingen. We zullen het moeten raden, alsof we op het slagveld zijn (itt tot een Rechtzaal, waar we uitgebreidt Soeverein onderzoek zouden kunnen verwachten).

De primaire rol van China is productie. Als de heersende klasse het systeem kapot maken, krijgen ze opstand want mensen geven eigenlijk alleen om hun eigen geld, maar als dat weg is dan worden ze ook echt boos. Om dat te controleren voeren ze in principe oorlog. Nu doen ze dat met Corona, maar ik zie dat als een opmaat voor de meer traditionele methode: oorlog. Zo heb ik het altijd gezien sinds 2008, en toen of vrij snel begon ik al te schrijven (Internet), dat er oorlog zou komen met Rusland en waarschijnlijk China. Niemand dacht daar toen nog aan, Rusland was helemaal geen onderwerp, was gewoon een vriendschappelijk land. China ook.

Ik heb altijd geschreven dat ik het begin van de oorlog verwachtte tussen 2018 en 2023, gedefinieerd als minimaal honderded doden tussen de VS en Rusland en een direct pad naar oorlog. Eind dit jaar is het midden van die periode. We zien nu het Corona “feest”, dus de grote destabilizatie is al bezig, en in die zin vind ik dat ik al gelijk heb gekregen. Begin 2020 stortte de financieele markten in, maar daar werd niet over bericht omdat het alleen nog over Corona ging. Het echte nieuws was de financieele ineenstorting, met als dieptepunt 9 maart.

De reden is dat alleen Rusland sterk genoeg is om mensen in het westen bang te maken, dus de oorlog zou zeker tegen Rusland zijn. Ze hebben geen keuze, zoals het er nu ligt. Dit is de overduidelijke kans voor de klieken in de top, andere dingen kosten veel meer tijd en geld. Ik dacht dat China ook bij het front van Rusland gevoegd zou worden, omdat als onze economie instort, waarom zouden de Chinezen dan nog naar ons importeren. Ik weet niet of dat argument echt klopt. Om het volk een excuus te geven dat die handel instort: oorlog met China. Een andere reden is dat Rusland zwaar in de minderheid is ten opzichte van het westen. De oorlog zou mogelijk niet zwaar genoeg worden, als het alleen Rusland tegen de rest is.

Sinds de Nazi-Obama staatsgreep tegen Oekraïne in 2014, is de anti-Russische leugen propaganda in het westen begonnen. Jaren later begon ook de propaganda tegen China, die is nu nog maar een paar jaar bezig. Mensen gingen er zoals verwacht helemaal in mee, en hebben daarmee de oorlog geratificeerd. Het volk wil oorlog. De politici hebben de oorlog in 2008 geratificeerd door de banken te redden, omdat dat het logische gevolg is (de eigen munt opblazen, impliceerd oorlog als controle mechanisme, zie ook de crises in de Weimar Republiek en de “oplossing” toen).

Dus de rol van China en Rusland is om de andere kant te spelen van een grote oorlog, of minimaal zo zware spanningen dat de heersende klasse de macht kan vast houden en de schuld van een economische ineenstorting daarop kan schuiven.

De Verenigde Nazis “Agenda voor de 21ste eeuw” (oid), is weer zo’n vaag plan om de macht te grijpen (ik heb hun leuterkoek echt niet allemaal gelezen hoor, maar daar komt het meestal op neer). Een grote internationale crisis, door henzelf veroorzaakt, geeft ze de mogelijkheid te beweren dat er ook internationale “oplossingen” nodig zijn. Dat betekend dus dat ze zowel oorlog als de nasleep gaan uitbuiten om hun machtstructuren te versterken. Ze hebben dan weer overal legers rond lopen, kunnen overal mensen vermoorden, omkopen, controleerbare mensen op posities zetten, marktaandeel pakken voor hun grote bedrijven, enz. De oorlog stimuleert dus heel erg hun Imperialistische machtstructuren, zolang er geen tegen Revoluties zijn tenminste. Daar is ook juist die oorlog voor, om dat initiatief van onderop te vernietigen. Daar hebben ze dan het excuus voor, en de troepen op de been, om dat neer te slaan.

De “Great Reset” is propaganda waarmee ze intern en extern willen proberen aan de macht te blijven, terwijl zij juist zelf deze problemen hebben veroorzaakt en daarom weg moeten. Het is een vlucht naar voren, een uitbuiten van de crisis. Net doen alsof crisis normaal is, geaccepteerd moet worden, en alsof zij degenen zijn die weten hoe het nu verder moet. Mensen meeslepen in dat soort waan denken. De “Great Reset” is tegelijkertijd natuurlijk dan ook hun plan, over hoe ze met de ineenstorting van de munt en mogelijk dus economie om zullen gaan. Het zal dan vermoedelijk gaan over dingen als een nieuwe munt invoeren, zware financiële economische herstructurering, enz.

Ze zullen proberen een zo zwaar mogelijke dictatuur/tirannie in te voeren. Als het ze lukt omdat het volk het toelaat, zal de Nazi overheersing hierbij verbleken. We zien hun pogingen al beginnen met vaccine paspoorten, en ze zijn bezig mensen te vermoorden die hun teveel geld kosten, zoals mensen met pensioen. Die schijnen in behoorlijke aantallen in (sommige?) ziekenhuizen gewoon vermoord te worden, als consequentie van verkeerde zorg (zogenaamd). De-facto is het moord.

Als er oppositie komt, gaan ze die mensen opsluiten in kampen als het teveel worden voor gevangenissen. Ze hebben dan zeg maar 10 kampen, en één vernietigingskamp. Ze pompen mensen rond tussen die kampen, zodat niemand weet waar iemand is. Een deel gaat dan naar het vernietigingskamp. Dat kan heel lang door gaan voordat iemand het door heeft, en ten tijden van een grote oorlog is niemand verbaasd als mensen dood gaan. Zo deden de Nazis dat ook, en dus is dit heel goed haalbaar. Het vernietigingskamp staat dan op een plek met een ruige bevolking. Zo deden de Nazis dat al. Ik denk dat ze daar lering uit proberen te halen, dat herhalen en nog efficiënter uitvoeren.

Wat betreft de Staten in het Midden Oosten: op dit moment is het een soort gelimiteerde oorlog spel daar. Dit zijn ook mogelijke start punten voor de Derde Wereld Oorlog.

Oekraïne is in ieder geval nu opgezet als een lont in het kruidvat voor oorlog in Europa. De Krim en Donbass. Als de Amerikanen een aanval plegen op de Krim en/of Donbass, dan is dat het begin van de Derde Wereld Oorlog. Het domme westerse volk geloofd de Amerikanen, de Russen zien veel beter hoe het zit, maar die worden in de hoek gedwongen en moeten dus wel vechten.

Die oorlog zie ik zich dan zo voltrekken, dat Rusland zich militair gedwongen ziet om een nucleaire totaal vernietigende nucleaire aanval op de VS uit te voeren, op het moment dat de oorlog over een strategische grens heen gaat binnen Rusland. Rusland is zwakker dan het grotere Westen, en moet dus wel met alles wat het kan vechten. De conventionele troepen worden ingezet bij de Russische west grens. Het zou zeker kunnen dat er ook wat nucleaire bommen op west Europa vallen, maar ik denk minder dan op de VS. Atoombommen zijn juist geschikt voor de lange afstand naar de VS, conventionele troepen juist weer niet, en omgekeerd.

Ik weet niet precies wat de kans hier op exact is, maar van alle mogelijkheden lijkt mij dit een logisch algemeen scenario. Dit zei ik ook al vele jaren, en onlangs heeft Poetin ook gezegd (begreep ik) dat iedere aanval op Rusland zal resulteren in een nucleaire aanval op de Amerikaane oost en west kust. Dus ook als de aanval vanuit Polen of Oekraïne begint of iets dergelijks. Amerika is immers de drijvende kracht in heel Europa en de NAVO.

Poetin zie ik als iemand die samenwerkt met Amerika, en de top criminelen in Amerika zoals Kissinger werken samen met Rusland. Het is min of meer één club, over de hele wereld, ook met China. Ze vechten om macht, tegen alle bevolkingen. Van Al Martin (van “The Conspirators – secrets of an Iran-contra insider), begreep ik dat de Chinezen ook vinden dat ze teveel mensen hebben, dus die zien een oorlog wel zitten (heeft dit ook te maken met hun vreemde politiek van het bouwen van lege steden?). Top Generaals zijn waarschijnlijk allemaal criminelen, maar dat wordt steeds minder hoe lager in de rangen je komt. Lager in de rangen geloven ze de propaganda, en/of zien zich gedwongen te vechten. Bedenk dat oorlog ook bepaalde mensen aan de macht brengt in het aangevallen land, die daardoor dus een belang bij die oorlog kunnen hebben.

Het doel zal dan verder zijn om alle mensen te kunnen controleren. Ik vermoed dat voedsel als wapen zal worden ingezet. Wie wil overleven moet naar de kampen ofzo, of moet een chip in de arm hebben om naar de winkel te kunnen, en alle voedsel die zij niet kunnen controleren proberen ze dan te vernietigen. Het maakt niet zo heel veel meer uit of ze echt met implanteerbare chips gaan werken, want de techniek is al ver genoeg om met cameras mensen de identificeren. Toch zullen ze het proberen, omdat het wéér een machtsgreep is.

Ze gaan dan proberen alle initiatief voor democratie en Recht bij de bevolking uit te roeien, en de kans dat ze dit gaat lukken is groter dan voorheen omdat de techniek zo enorm sterk is tegenwoordig. Het gebruik van techniek bij het volk zal sterk verminderen door de oorlog en economische ineenstorting, terwijl het voor de heersende klasse juist sterk gaat toenemen door de oorlog. Dat is weer een machtsverschil dat ze zullen uitbuiten.

Propaganda work:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.